Vilkår og leiebetingelser – hytter

Det er ikke lov med flere gjester på hyttene enn antall sengeplasser som er oppgitt.
Gjestene leier hytte i det tidsrom som fremgår av booking bekreftelsen.

Det er tillatt med husdyr i hyttene, men hunder/katter må ikke opp i møbler og senger, og må heller ikke bli forlatt på hyttene mens familien er i Dyreparken eller på annen form for langvarig utfart.

El-bil lading er ikke tillatt fra våre hytter, ei heller fra strømstolper beregnet for uttak til vogner og bobiler inne på campingen. Vennligst benytt ladestasjonen vis a vis resepsjonen. Overtredelse kan medføre bortvisning fra plassen.

Betaling skjer ved bestillingstidspunktet på nett, eller iht betalingsfrist på utsendt faktura. Vennligst ta med utskrift av betalingen for fremvisning til personalet. Betaling for oppholdet skal være utført før nøkler blir utlevert.
Bestiller må skriftlig akseptere og godkjenne vilkår og pris før nøkler blir utlevert.

Inn- / utsjekk

  • Innsjekk tidligst kl 14 ankomstdagen.
  • Utsjekk senest kl 11 avreisedagen.

Før avreise plasseres alt brukt bestikk, kopper og kar i oppvaskmaskinen og settes på. Ny gjest vil dermed finne rent og urørt stentøy og bestikk her. Dette er en økt sikkerhet for gjestene ifbm/etter korona.

Rengjøring/utvask er obligatorisk og kommer som tillegg til hytteleien. Det er ikke ønskelig at gjestene skal komme i berøring med dyner og puter. Av den grunn er også sengetøy obligatorisk, og kommer som et tillegg til hytteleien.

Dersom utstyr og inventar blir ødelagt under oppholdet må dette meldes resepsjonen umiddelbart.

Avbestillinger

Avbestilling må meldes senest 21 dager før ankomst for å unngå avbestillingsgebyr. Ved avbestilling senere enn 21 dager før ankomst vil gjesten bli fakturert for 1 døgn. Ved avbestilling senere enn 10 dager før ankomst vil faktura for hele oppholdet gjelde.

Forbehold og godkjenning

Vi tar forbehold om feil på sidene og i booking systemet. Ved å bruke vår hjemmeside og bookingsystem godtar du våre vilkår og betingelser.

Vi håper alle våre gjester vil få et fint opphold hos oss.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt. Velkommen!